Ny funktion i appen - Swish Payouts

Nu går det att göra utbetalningar med Swish Payouts genom Enklakassan. Vilket är utmärkt för dig som exempelvis köper ädelmetaller eller antikviteter av privatpersoner. För dig som driver te.x antikbod eller loppis så hanteras både inköp och försäljning med en och samma app, Allt på ett ställe, smidigare kan det inte bli.


Snabbt, tryggt och säkert både för dig som köper och för den som säljer. Pengarna överförs direkt och ni behöver inte vänta flera timmar på en banköverföring för att se att allt blivit rätt, det är klart på ett Swish.


Redan idag använder Promis i Umeå som köper ädelmetaller av privatpersoner denna funktion och är minst sagt väldigt nöjda.


Äntligen kan jag betala mina leverantörer i form av privatpersoner på ett enkelt sätt. Tack Enklakassan för att ni förstår att det finns många små och stora företag som inte bara säljer till privatpersoner utan även köper och därför har behov av effektiva och moderna betalningsvägar, säger Karl Möller på Promis.


Promis har i och med Enklakassans Swish Utbetalning ökat sin konkurrenskraft och kan med integrationen till Fortnox bokföring spara tid genom automatisk registrering av kvitton.


Nyfiken på Swish Payouts? Här hittar du mer information https://www.swish.nu/use-case/payouts